Industrikomponeter AB växer – under de senaste 10 åren har vi mer än tredubblat vår omsättning och vi söker alltid efter nya medarbetare som vill jobba med våra kunder inom tåg/spårbunden trafik och industri.

Industrikomponeter AB, INKOM förser Nordisk industri med elektromekaniska-, elektriska komponenter och teknik. Vi arbetar varje dag med världsledande tillverkare inom tydliga nischer för att öka våra kunders konkurrenskraft.

Vad söker vi?
Inkom växer och därför letar vi kontinuerligt efter nya medarbetare som vill vara en del av vår dynamiska organisation. Om det inte finns någon ledig vakans som passar just dig är du varmt välkommen att skicka in din spontanansökan!

Vilka är Inkom?
Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande tekniska produkter till industrisektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 50-årig historia är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär. Grunden för detta arbete finns i att vara en värderingsdriven organisation som sätter människor först. Både inom den egna organisationen samt hos våra kunder.

Vad innebär rollen?
Eftersom vi vill vara proaktiva i vårt rekryteringsarbete, tar vi gärna emot din spontanansökan om du är intresserad av en karriär på Inkom och kontaktar dig sedan om vi har en tjänst framöver som matchar din profil. Samtidigt vill vi rekommendera dig att också bevaka och söka de lediga tjänster som vi publicerar på vår hemsida. Verkar Inkom vara rätt företag för dig, men du hittar ingen ledig tjänst just nu som matchar din profil? Skicka ditt CV och ett personligt brev som berättar mer om vem du är, vad du kan erbjuda Inkom och vad du söker. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vad erbjuder vi?
Inkom erbjuder en stark företagskultur där vi lever våra värderingar: teamwork, mod, integritet och engagemang. Hos oss får du arbeta i en innovativ och inspirerande miljö med hög entreprenörsanda. Det är en föränderlig vardag där ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Varför ska du söka?
Medarbetarna är kärnan i Inkoms framgång. Deras idéer, entusiasm och förtroende utgör grunden för företagets framgångsrika utveckling. Vi söker efter personer som vill utvecklas, tillföra nya perspektiv och skapa innovativa idéer. Inkom tillhandahåller en solid introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur. Vi är stolta över våra medarbetare och investerar ständigt i fortsatt utveckling genom nära coachning, utbildningar och varierande arbetsuppgifter. Detta är helt i linje med vår grundfilosofi. Vi driver resultat genom att utveckla människor och erbjuder karriärmöjligheter över funktionella och geografiska gränser. Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Inkom handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:
•     Har ett genuint intresse för Inkom och vår verksamhet.
•     Delar våra värderingar: teamwork, mod, integritet och engagemang.
•     Har ett högt driv och vilja att utveckla dig själv och andra.
•     Har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.
Intresserad av att söka eller få reda på mer om Inkom som arbetsgivare?

Skicka då ditt CV och personliga brev till VD Erik Surén (erik.suren(at)inkom.se) så kontaktar vi dig så snart vi kan.
 
Mer om Industrikomponenter AB, INKOM
Industrikomponenter AB, INKOM grundades 1967 och ingår sedan 2006 som ett helägt dotterbolag i Teqnion AB.
Industrikomponenter AB, INKOM, är en leverantör av elektromekaniska- och elektroniska komponenter och teknik inom Norden till olika applikationer såsom: spårbunden trafik, construction equipment, försvarsteknik, automationsutrustning, marint och kranar. Man arbetar med ledande internationella tillverkare och levererar inom hela Norden från eget lager i Kista.
 
Industrikomponenter, INKOM verkar idag inom nedanstående fyra kundsegment:
  • Tåg – Spårbundna fordon
  • Säkerhet/Grossist
  • Industri
  • Försvarsindustri
 
Industrikomponenter, INKOM har en stabil kundbas och god lönsamhet inom alla segment. Industrikomponenter AB, INKOM har som målsättning är att förse Nordisk industri med komponenter och teknik av mycket god kvalitet.
 
 
Industrikomponenter AB, Inkom, levererar elektromekaniska- och elektroniska komponenter inom Norden till olika applikationer såsom: tåg, anläggningsmaskiner, militärt, marint, automationsutrustning och kranar. Vi arbetar med ledande internationella leverantörer och vi levererar inom hela Norden från eget lager i Kista.

Industrikomponenter AB
Österögatan 2, SE-164 40 Kista

Tel: +46 (0)8-514 84 400
Fax: +46 (0)8-514 84 401
E-post: info@inkom.se
Org.nr: 556111-8505